Slik laster du ned Kaspersky VPN Secure Connection for andre plattformer eller konfigurerer OpenVPN

Slik installerer du Kaspersky VPN Secure Connection på enheter med Android, macOS eller iOS, eller konfigurerer OpenVPN:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Åpne hovedvinduet og klikk på Meny-knappen.
  3. Velg Andre enheter.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Skann QR-koden med QR-skanneren på mobilenheten din.

Enheten din åpner nedlastingssiden for Kaspersky-appen i appbutikken du bruker. Etter at du har lastet ned og installert programmet på mobilenheten din, vil programmet koble til My Kaspersky automatisk og begynne å beskytte enheten din.

• Velg type operativsystem og klikk på det aktuelle ikonet.

Den standard nettleseren åpner et vindu for nedlasting av programmet for det valgte operativsystemet.

Du kan også laste ned programmet ved å bruke disse lenkene: